Post by ciourocomgahi on Feb 4, 2022 19:36:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много ресурси ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
Тази игра не е оптимизирана за дисплеи 18 на 9 или 20:9
Бахти тъпата игра аз нищо не пипам а тя влиза в gogle и като се върна в играта съм умрял не теглете!!!!!!!!😤😤😤😤😤😤😤😤😤😾😾😾
Моля, направете приложението, за да може да запълни правилно съотношението 19,5:9. Моля, добавете бутон за преместване на тире вместо плъзгане или понякога регистриран като докосване вместо плъзгане.
Когато изтеглих играта, тя беше увеличена на екрана на мобилния ми телефон и не можах да играя, това е страхотна игра, която съм играл преди, така че моля, поправете тази грешка
Banana Kong ایکشن fyd
По същество това е страната на Donkey Kong и аз обичам тази игра, тази игра не е толкова забавна, колкото играта на Nintendo, но е добре, опитайте я
Мразя играта ти, защото има толкова много добавки, които бих искал, но не👎👎👎
Контролите са доста странна, но готина игра
Banana Kong Екшън vks
Страхотна игра, наистина ми харесва да я играя, но..... не харесвам много контролите
Страхотно, графиките са хубави, просто харесвам играта. И ми харесва, че можете да изберете своя парашут, силите са страхотни. Обичам плъзгането и местата, на които можете да отидете, са толкова страхотни. Може би трябва да добавите още маймуни. И добавете ризи и обувки и може би златен банан, ако вземете златния банан, получавате 10 банана. Може би битка с шефа, ако се биете с алигаторите или нещо подобно. Или можете да включите мощност, ако се превърнете в голяма горила и не можете да умрете за 20 секунди.
Беше забавно, когато бях дете, защото мислех, че е готино от брат ми, но сега малко изгуби контакта си
Планина нож япония изтегляне. Рамштайн spieluhr ...
Бум
Защо всичко е увеличено? Не виждам долната част на екрана?!
Top Banana!🍌 Много ми харесва тази игра. Това е забавно, достатъчно предизвикателно, за да ме заинтересува, без да е твърде сложно, че да ви омръзне. И най-доброто от всичко, без чакане за възстановяване на живота. Хубаво 🦍
Не ми харесва
доста добър, доста изостава на моменти
Мислех си, че никога няма да си позволя друг банан, след като се пристрастя към minions banana dash. Загубих всичко, къща с две спални, фиат пунто, 6-цифрена заплата.. Все още усещам мъчителното схващане на ръцете, след като се събудих гол, отвратителен от поредното 48-часово огъване. Вашата игра може просто да ме събори от колата. Е, заведи ме до купола за удоволствие! Страхотна игра, 5 звезди Елеонора
страхотно е!.👍
Игра за бягане в класически стил. Странично превъртане, плавен геймплей и забавен дизайн с достатъчно разнообразие, за да остане интересно
Sitemap ⋆ Информационен портал NTN24enlaweb.com
Страхотна игра за игра. Обичам простотата на играта. Нямам търпение за допълнителни актуализации. Предлагам повече допълнения като допълнителен тип врагове, препятствия и елементи от банани, които да ви помогнат да спечелите. Какво ще кажете за седмичен абонамент за лоялност или VIP?
b v zbdbdjdnf
Тази игра е чудесен начин да направите добро впечатление новинарски канал от 6-ти век Fox и остават няколко дни, за да се оженя следващия месец, но ще имам няколкостотин хиляди души, които да бъдат моята проверка там и не съм сигурен, че бих да бъда добър играч за дълъг период от време, но ще имам няколко дни за джобни игри
изтегляне Fnf Mod Game Game apk за android, Вълнуваната музикална игра за Android Fnf Mod най-накрая дойде!. ... Banana Kong APK
Не съм играл от известно време, имах го на стария си телефон. Това е игра, в която един месец се наслаждавате и един месец си мислите, че е малко скучна.
Banana Kong Екшън vks
забавно, това е най-добрата игра, обичам я толкова много, много ви благодаря, че ми дадохте тази игра, тя е най-добрата, която ме занимава и разсейва по добър начин, така че това е страхотно, всеки, който го изтегля, най-добрата е
Banana Kong Action dqri
Добра игра. Малко изостава при скачане, но като цяло страхотна игра.
Много бъгава
Играх това в детството си и веднага щом го видях трябваше да го изтегля. Също толкова забавно е, знам, че има носталгично усещане.
обичам го, толкова е забавно, мога да го играя цял ден всеки ден, никога не спирам да играя на него.
Много ми харесва
Долу - горе става
Мога да го оценя по-високо, но не мога да играя така. всеки път, когато се появи известие за google play, то не регистрира вашите докосвания и просто губите, защото отнема известно време, за да бъде премахнато известието. Моля, поправете, не съм имал този проблем в никоя друга игра..
3 алтернативи на Banana Kong за Xbox 360 - подобни на | Топ ...
Забавна за игра, но има много реклами
Banana Kong פעולה qrmx
Banana Kong! Run, jump, bounce and swing on vines as you help Banana Kong to outrun a huge banana avalanche! Keep full control with highly responsive single-
Деси
Alien Creeps - Tower Defense استراتژی rqn
Обичам играта. Толкова е носталгична и наистина добре събрана, че е една от онези игри, които мога да играя цял час, без да го осъзнавам. Обичам пещерите и пустинята и т.н. Определено препоръчвам. Въпреки че бих искал да го видя и малко повече с няколко актуализации, тъй като се усеща, че не е актуализиран от известно време.
Не толкова добре имаше проблеми с контролите
5 приложения за Android, които е добре да пробвате тази ...
Моето устройство е realme 2 pro в моето устройство размерът на екрана на играта не е правилен, моля, дайте решение на този проблем.
Готина игра