Post by ciourocomgahi on Feb 4, 2022 19:15:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Master for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много монети ▞▞▞
▞▞▞ Block Master for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Block Master for Minecraft PE Divertisment fvnq
Съжалявам, но искам да дам на това приложение 1 звезда, защото.. Те всъщност публикуваха само снимка.. Мисля, че това е minecraft, за да създам къща и да направя нещо друго.. Това е моята причина, поради която дадох само това звезда.. Имам друга причина за това.. На снимката, която можете да видите примера.. Мисля, че това е мина.. Но това е само снимка и трябва да я изтеглите...Много е досадната игра.. Глупаво.. Не харесвам тази игра.. Харесвам я само за малко.. Защото можете също да изтеглите..
Така че наистина харесвам това приложение, но не след дълго инсталирах мод, който продължава да се срива на minecraft, така че бих се радвал да добавите бутон за деинсталиране, за да мога да отстраня този проблем, а други да поправят своя.
Абичам тази игра много се радвам че я инсталирах
Block Master for Minecraft PE Divertisment fvnq
УАУ🤩🤩🤩
Имам бета на Minecraft. Мисля, че не работих за бета версия, работех само за Minecraft poket edition, но работи в бета версия. Обичам ГО, това приложение ми помага😉
Е... Това приложение е наистина полезно за мен. Стана скучно да се занимавам с Minecraft без никакви добавки и ето защо изтеглих това приложение, търсейки по-забавни неща, които да правя с моя свят, а добавките и пакетите с текстури, които изтеглих, привлече вниманието на приятелите ми да ме попита откъде ги взех. И разбира се, препоръчах им това приложение. Това приложение е много полезно за по-вълнуващи и вълнуващи преживявания с minecraft. Обичам го!!
Не работи, възпроизвежда добавянето, но изтеглянето не започва, тогава има друг проблем, който казва, че моля, проверете интернет връзката, въпреки че интернет връзката ми е перфектна.
Изтегляне MCPE Lucky: Mods for Minecraft PE (com.mutisannester.addonslucky) APK 2.5 безплатно за Android. Модове и добавки за Minecraft PE (Pocket Edition)
Да добра игра, лесна за използване реклами, добре
това е най-добрата игра
Block Master for Minecraft PE Divertisment mhw
Carrom Pool: Disc Game Sport ssaj
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Това е толкова добро, че го използвах преди около половин година, но понякога е вид Laggy, но 5 звезди, защото е толкова добър,😊
Първоначално беше напълно добре, докато не счупи играта ми и сега не се отваря, заседнала е в менюто. Опитах дори да изчистя данните на minecraft, но нищо не проработи Не препоръчвам това s#!t и също така най-лошата част е реклами всяко щракване, което правите, изскача добавяне на слуз
Всичките боклуци които казват че нестава за нищо.Ами тапанари изтеглете истинската minecraft това приложение е за изтинския майнкрафт. Ако не можете да купите майнкрафта, недейте да пишете отзиви😡 давам 5 💫
Инсталирах някои от картите, които са 1. Бягството от затвора 2. Късно през нощта изтеглям тези две карти, когато вляза в картата за бягство от затвора само големи дупки и големи скали под нея просто празнота Късно през нощта Това е просто голяма дупка след това виждам плаващи картини, когато се доближа до него, картините унищожават
Имах за известно време и деинсталирах, тъй като бях спрял да играя. Преинсталирана наскоро и изведнъж играта вече не работи за по-новите версии на minecraft. Не съм чувал нищо за това дали надграждането до професионално решава проблема с невъзможността да се играе. И играта се опитва да покаже съобщение за грешка, обясняващо защо не работи, показва се за част от секундата и играта се срива, преди да можете да прочетете 2 или 3 думи. Прочетох го само от много опити да отворя приложението и да продължа откъдето спрях.
Всеки път, когато искам да инсталирам скинове, той не работи и рекламите винаги изскачат
Block Master for Minecraft PE บันเทิง yyw
Повечето от приложенията, налични в Google Play Store или iOS Appstore, са направени изключително за мобилни платформи. Но знаете ли, че все още можете да
Наистина работи, но Картите, които го инсталирах, изтриват.
Не импортира скин в MCPE... Моля, поправете това.. не показва „Отворете minecraft“ след показване на реклама.
не работи напълно, когато изтегляме картите, рекламите винаги идваха и изобщо не се инсталира...
когато за първи път отида до това приложение, то спира и продължава да спира idk защо интернетът ми е висок, но все още спира, поправете го, моля, за да мога да го направя 5 звезди
Никога не се опитвайте да изтеглите това приложение! Всеки път, когато се опитах да изтегля някои текстури, автоматично спираше, wifi връзката ми е стабилна, така че това глупаво приложение има проблема
Това е страхотна игра, но моля, добавете създател на добавки, моля
Харесвам приложението, добро е за какво служи. Харесва ми дизайна му, много е добър на външен вид. Но не е най-доброто. Има друго приложение, точно като него, наречено "Mod-Master за mincraft PE БЕЗПЛАТНО", единствената причина за това приложение, която бих предпочел да използвам, е, че можете да костюмизирате вашите изтеглени скинове, както искате. Искам да кажа, че това приложение е добро за изтегляне на неща за minecraft, но просто трябва да добави костюм за скин подвиг. PS Харесайте приложението. PSS. Написах много думи грешно.
Добър мод
Обичам това приложение. Това е най-лесният начин за изтегляне на модове. Модовете са лесни за намиране! Но има само един проблем.. Няколко добавки не работят, но повечето от тях работят напълно. Но все пак добра работа. Бих оценил този период от 5 звезди, когато поправите някои добавки и добавите още модификации! Това приложение работи перфектно.
Това приложение е наистина страхотно, но има проблем, отворих го вчера, след което работи, но го отварям отново, спира да работи, имаме wifi, но пише "няма връзка", така че го изтрих и изтеглих отново, но все още няма да работи, така че го деинсталирам, защото вече не работи
Block Master for Minecraft PE Zabava dybm
Бих дал 2 звезди bcs някои модификации не работят понякога направих всички правила и инструкции, но все още не работят, моля, поправете го, благодаря
Той има много реклами, но това приложение е добро
наистина добри карти обичам това нещо, за което го използвам като всяка карта, която играя обичам всички добавки и мобове и всичко
Тази игра не може да ми се изтегли 👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌
Това е добро приложение, добавките са добри, с изключение на това, което изтеглих, не работи, но освен това не съм имал никакви други проблеми